Screen met Rits

screen met rits

Op zoek naar een screen met rits? Een screen met rits, ook wel ritsscreen of zipp-screen genoemd is een veel gebruikte vorm van zonwering. Deze screens worden veelal gebruikt op plaatsen waar veel wind is, zoals bijvoorbeeld aan een dakkapel.

Screen met Rits

screen met ritsEen screen met rits kun je in verschillende vormen bestellen, zo zijn er “made in China” modellen op de markt die voor weinig geld worden verkocht.

Daarnaast vind je hoogwaardige ritsscreens met een aluminium kast en een duur doek. Deze screens worden vaak in het hoog segment aangeboden en zijn online niet te verkrijgen.

Zelf hebben we degelijke ritsscreens in ons assortiment welke met een somfy motor geleverd kunnen worden.

Deze screens hebben een sterke kap en kunnen speciaal voor jou op maat gemaakt worden. We proberen ons assortiment zo overzichtelijk mogelijk te houden en dat is ook de reden dat we slechts een aantal screens aanbieden. We hebben de keuze al voor je gemaakt, jij hoeft alleen nog maar de afmetingen, bediening en kleuren te bepalen.

Ritsscreen Prijzen

Voordat je een ritsscreen besteld wil je natuurlijk wel weten wat deze je gaat kosten. Wij hebben een duidelijk configurator gemaakt waarmee jij eenvoudig zelf de prijs van het screen kunt berekenen. Je geeft de afmetingen op, kiest welke bediening je wilt en kiest de kleuren. Eventueel kun je het screen ook laten monteren door onze ervaren monteurs.

We bieden de screens aan met drie verschillende bedieningen. Zo kun je de screens handbediend bestellen, maar ook met een wandschakelaar of afstand bediening.

Screen met Rits bestellen

Een screen met rits bestel je natuurlijk eenvoudig op zonweer.nl. We hebben verschillende soorten zonwering in ons assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor rolluiken, screens en terrasschermen.

De screens zijn onder te verdelen in “gewone” screens en screens met een rits. Een ritsscreen gebruik je op windgevoelige plaatsen, zoals bijvoorbeeld een dakkapel. Maar ook aan bijvoorbeeld een boerderij of woningen in winderige woonplaatsen, bijvoorbeeld aan zee.

zonweer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *