Screens Prijzen

screens prijzen Ben jij op zoek naar screens prijzen? Kijk dan eens in onze webshop op zonweer.nl. Wij hebben een handig systeem gemaakt, zodat jij precies kunt berekenen wat een screen jou gaat kosten.

Screens Prijzen

De prijzen van screens zijn afhankelijk van de afmetingen van het kozijn waar het screen voor zou komen te hangen. Om die reden is het wat lastig om te zeggen wat een screen ongeveer gaat kosten. In ons duidelijke systeem kun je de afmetingen van een screen opgeven en de website berekend dan direct de prijs voor je. Zo hoef je niet te wachten op een offerte en kun je de rest van het screen ook zelf samenstellen.

Screens prijzen vind je op zonweer.nl, hier vind je ook al onze screens.

Wij hebben een budget screen welke alleen handbediend leverbaar is, maar ook een screen waarvan je zelf kunt bepalen hoe deze bediend dient te worden. Zo kun je er voor kiezen deze handbediend, met een schakelaar aan de wand of afstand bediend te bestellen.

Screens Bestellen

In onze zonwering webshop kun je makkelijk en snel je eigen screens bestellen. Wij maken onderscheid tussen een standaard screen en een ritsscreen.

Bij een ritsscreen is de doek van het screen met een rits bevestigd aan de geleiders. Hierdoor is het screen windvast en kan deze op windgevoelige plekken aan een woning bevestigd worden. Denk hierbij aan een dakkapel of een woning op het platteland.

zonweer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *